Domů
-
Recepty
-
Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce z "papiňáku"
Zpět na recept
Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce z "papiňáku"
Vepřový plátek ve slaninovo-žampionové omáčce
Anna Kocikova
Anna Kocikova
Osmahneme slaninu,přidáme cibuli a česnek a orestujeme.Žampiony nakrájíme na cca 1 cm široké plátky
Anna Kocikova
Žamiony přidáme k osmažené slanině s cibulí a chvíli restujeme.Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme a zaklepeme strouhanku.
Anna Kocikova
Druhou rukou chráníme okolí před poskakující strouhankou při zaklepávání do masa.Maso zprudka osmahneme,vložíme do hrnce a zalijeme ve výpeku a vodě rozvařenou kostkou.
Anna Kocikova
Tlakujeme 25 minut.Maso a část"hustého"odebereme bokem.Šťávu rozmixujeme.Rozmixovaná"omáčka".
Anna Kocikova
Do umixované omáčky vložíme odebrané maso a část slaniny s žampiony,prohřejeme a podáváme např.s rýží.
Anna Kocikova
Předchozí
Následující
1
z
7
Předchozí
Následující