Inspirace na rychlé i sváteční obědy. Recepty z celého světa
Většina Čechů považuje oběd za hlavní jídlo dne, které má být velké a vydatné. Pravdou ale je, že mnohé národy preferují naopak velké večeře a obědvají lehce a narychlo. Ať si vyberete to, či to, ať se stravujete lehce, těžce, bez cukru, bez laktózy, bez lepku, zdravě, nezdravě, nízkotučně, vegetariánsky, vegansky či masově, receptů na dobrý oběd je pro nás všechny habaděj!
Kolem poledne si můžete dopřát i těžší, hutnější jídlo. Pikantnější pokrmy jsou skvělé k obědu i večeři. Pro děti si tu pak rozhodně vyberete pestré a jemné pokrmy, které je nebudou pálit na jazýčku. Máme pro vás recepty nejen na české klasiky, ale i na pokrmy italské, řecké, francouzské, severské, čínské, japonské, thajské… Prostřednictvím vašich chutí s námi procestujte celý svět!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 12 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
Smetanová jahodová zmrzlina se dá připravit i bez zmrzlinovače. Aby v ní nezůstaly krystalky, musí se v mrazáku několikrát promíchat
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma