Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko to znám až moc dobře vím jak ti je!!Tomu se…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezké odpoledne. Dnes byly nákupy a já je nějak nezvládla.…“ tara23, před 6 hodinami
„Jana Pá: Jani je mi to moc líto. Prostě to je osud a ten se…“ tara23, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 12 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 16 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dock House: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné „stejkárně“? Uzená bramborová kaše a nejlepší tatarák ve střední Evropě
Letní koláč z okurkového těsta s citronem nadchne překvapivou vláčností a svěžestí i jemnou citrusovou vůní šlehačkové pěny
Peče celá země: Španělský koláč empanada gallega není vůbec sladký. Čím se obvykle plní?
5. 5. 2024 15:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
6. 4. 2021 23:12
31. 7. 2018 18:47
16. 7. 2016 02:27
23. 8. 2014 12:36
25. 6. 2014 13:00
omylem jsem nasypal místo papriky do guláše Chilli..
Mám ostré rád, ale tohle se nedalo.. prolezl jsem net křížem krážem a zkusil tyto věci:
Jedno jablko ostrouhat a nakrájet na čtvrtky, jednu bramboru nastrouhat a nakonec jsem tam dal i trochu sirupu (prý je nejlepší jahodový). Nakonec jsem tam vyklopil asi pul deci smetany, co jsem našel v ledničce..
Nejvíc zafungovalo Jablko s bramborem.. Sirup trošičku..
Možná příště zkusím dvě Jablka..
každopádně pálivost se mi podařila srazit tak o 60-70%, takže se to dá teď i dokonce jíst
3. 5. 2012 23:01
3. 5. 2012 12:50
1. 5. 2012 19:58
1. 5. 2012 18:14
5. 1. 2012 14:34
26. 11. 2011 23:58
9. 10. 2011 12:50
9. 10. 2011 10:14
9. 10. 2011 10:12
1 2 Další