Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 22 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 21 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 23 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, 13. 5. 2024 10:43
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 18 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
5. 5. 2024 15:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)
30. 4. 2024 09:46
7. 4. 2024 17:27
6. 4. 2024 17:10
28. 3. 2024 12:50
28. 3. 2024 12:49
28. 3. 2024 01:16
27. 3. 2024 11:59
27. 3. 2024 07:38
Na Škaredou středu placky nebo trhanec
V tento den Ježíš dle Bible zradil Krista - NO TO SNAD NE?
17. 2. 2024 00:04
3. 2. 2024 01:31
2. 2. 2024 22:07
2. 2. 2024 21:52
2. 2. 2024 18:42
dsc05568.jpg
dsc05569.jpg
dsc05570.jpg
dsc05571.jpg
2. 2. 2024 17:18
1 2 3 … 5 Další