Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Uvedený rozpis zeleniny samozřejmě není podmínkou, každý se řídí svou chutí. Dle přidaných komentářů k receptu doporučuji přidat např. květák.
Nálev: (použitý z http://www.toprecepty.cz/recept/11571-krhanicke-kr...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 10:26
23. 9. 2015 06:30
16. 9. 2015 17:08
21. 9. 2014 13:41
24. 9. 2010 19:24
24. 9. 2010 16:50
3. 8. 2010 21:53
24. 7. 2010 15:55
24. 7. 2010 15:20
24. 7. 2010 14:53
24. 7. 2010 12:23
24. 7. 2010 12:21
24. 7. 2010 11:46
24. 7. 2010 06:36
24. 7. 2010 04:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 12 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 16 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 2 hodinami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 4 hodinami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 5 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 5 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 7 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 7 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit čalamádu? Oblíbená pikantní směs se podává jako příloha, zpracujeme do ní přebytky zeleniny ze zahrady
Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky
Další recepty
Tématické fráze: moravanka recept recept na moravanku moravanka domácí kunovjanka recept moravanka domácí moravanka recept domácí moravanka nálev na moravanku moravanka zelenina moravanka recepty zelenina moravanka recepty moravanka zavařování moravanka recept na domácí moravanku recepty domácí moravanka moravanka nálev jak zpracovat kozí rohy zavařenina moravanka recepty z hané jak udělat moravanku
Suroviny: okurka čerstvá, cibule, mrkev, kedlubna, celer, paprika čerstvá červená, hrášek, kukuřice, feferonka, kopr, voda, ocet, sůl, sladidlo umělé, koření nové koření, pepř, koriandr, tymián, semínka hořčičná, koření hřebíček, bobkový list
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
17 názorů