Koprová omáčka
Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
Tuky | 39,60 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 36,48 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2024 12:31
14. 3. 2024 21:10
2. 2. 2024 18:53
22. 1. 2024 15:33
8. 11. 2023 16:39
30. 9. 2023 12:44
30. 9. 2023 11:03
14. 9. 2023 21:53
13. 8. 2023 21:56
13. 7. 2023 11:07
8. 5. 2023 13:08
29. 4. 2023 13:18
21. 3. 2023 14:12
28. 9. 2021 20:23
23. 3. 2021 12:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 12 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 5 minutami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 6 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 7 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 8 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 9 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 12 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 12 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 13 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
9 častých chyb při vaření omáček: Pozor na připálení, celé koření i zahušťování
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová
Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr
Koprová omáčka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg5V
137 názorů