Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který dochutíme jednoduchou zálivkou.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,31 g |
Tuky | 101,73 g |
Vláknina | 30,88 g |
Cholesterol | 217 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 65,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchyně Lidlu. Samozřejmě by se dal k rybě nabídnout i citron, nebo využít do salátu oblíbené bylinky, či přidat zeleninu, jakou máte rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2024 20:15
Anna Kocikova: To moc děkuji... Já také oceňuji srozumitelné recepty, protože vždy je něco, co mi nedochází, i když jiným je to úplně jasný. A tak se pak často vyptávám... Ještě jednou děkuji a přeji hezký víkend...
8. 3. 2024 20:12
Marie Svarcova: Moc děkuji Maruško... Měj krásný víkend.
7. 3. 2024 21:12
Moni,recept se mi moc líbí včetně srozumitelně napsaného postupu a krásné fotky
7. 3. 2024 09:30
Recept se mi moc líbí a foto máš nádherné - šikulka
6. 3. 2024 22:18
Bayta: Moc děkuji.
6. 3. 2024 21:58
Vypadá to dobře, pěkná kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 4 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 12 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Suchopárkovka libečková
Přidáno 6. 6. 2024 09:42
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno 6. 6. 2024 07:13
Právě bylo uvařeno:
Pivní špekáčky
voldanova uvařila před 23 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 50 minutami
Extra rychlé lívance
Ewulin uvařila před 1 hodinou
Čočka s rýží
BronislavaP uvařila před 3 hodinami
Tvarohový dezert z časopisu Blesk
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
ZdenkaKah uvařila před 4 hodinami
Veselé jednohubky
MajaFero uvařil před 5 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
MajaFero uvařila před 5 hodinami
Toustové lívance
Lucie8 uvařil před 6 hodinami
Punčové řezy II
Jarda97 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: pstruh, sůl, pepř mletý, mouka hladká, česnek, olej olivový, máslo, brambory, fazolky zelené, cibule červená, česnek, rajče cherry, olivy černé, olej olivový, máslo, sůl, petrželka, hořčice, ocet vinný, sůl, pepř mletý, petrželka, olej olivový
Pečené filety ze pstruha s teplým zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xzlJ
6 názorů