Rebarbora v receptech - rady na nejlepší pochoutky
Rebarbora neboli reveň je vyhledávaná pro velký obsah minerálů a vitamínů. Na druhou stranu obsahuje vysoký obsah kyseliny šťavelové, kvůli čemuž bychom to s konzumací této zeleniny neměli přehánět. Rozhodně bychom si na ní neměli pochutnávat každý den. V průběhu roku se obsah nebezpečné látky v rostlině zvyšuje, což je důvod, proč je po sezóně, která trvá zhruba do poloviny června, škodlivá pro všechny.
Související články
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 16 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 20 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přečtěte si Zobrazit více
Retro rajčatový salát: Potřebujeme krásně vyzrálé plody, dobře ochucenou zálivku z oleje a octa, navrch pak jemně nakrájenou cibulku
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně