Tipy na každý den
Dnešní tip pro vás – úterý 14. 5. 2024
V nabídce pro dnešní den je čočková polévka s drcenými rajčaty a k této polévce se budou jako hlavní chod hodit jak zapečené brambory s hermelínem, tak i vepřové maso na česneku. Snad vás zaujme i dnešní moučník, jsou to donuty podle osvědčeného receptu známé pekařky, autorky několika kuchařek.
Článek v magazínu Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Článek v magazínu Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Dnešní tip pro vás – pondělí 13. 5. 2024
V začátku nového týdne můžete uvařit poctivou květákovou polévku a jelikož je téměř na vrcholu sezóna květů černého bezu, využijte toho a vyzkoušejte kosmatice nasladko. Pokud byste raději něco jiného, tak jsou ještě v nabídce těstoviny se špenátem a kuřecím masem. A nakonec jsem pro vás vybrala netradiční poháry s jahodami, smetanou, mátou a sněhovými pusinkami. Věřím, že vám budou chutnat.
Dnešní tip pro vás – neděle 12. 5. 2024
Dnes se slaví Den matek a v nabídce na dnešní menu je kuřecí vývar s krupicovými nočky a k této polévce můžete zvolit kuřecí smažený řízek v sýrovém těstíčku. Vhodnou přílohou bude bramborová kaše a zeleninový salát nebo kompot. Pokud ale máte rádi chřest a ještě chcete využít jeho krátkou sezónu, jistě si vyberete pokrm z vepřové panenky. Tento pokrm je i svátečnější. Sladkou tečkou je nádherně vypadající kruh z piškotového těsta s tvarohovým krémem a ovocem. Příprava není až tak složitá, vyzkoušejte.
Článek v magazínu Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
Článek v magazínu Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem
Dnešní tip pro vás – sobota 11. 5. 2024
Pokud ještě nevíte, co byste uvařili, opět vám nabízím několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete složit své dnešní menu. Pořád ještě ve své kuchyni můžete využívat chřest a ke chřestové polévce bych doporučila zvolit krůtí roládu. Vlhodnou přílohou jsou brambory v různých úpravách a zeleninový salát.
Dnešní tip pro vás – pátek 10. 5. 2024
Pro dnešní páteční den jsem pro vás vybrala polévku ze zeleniny a krupičky s jednoduchou přípravou, kterou zvládnou i naprostí začátečníci. Možná dnes dostanete chuť na sladké jídlo, jsou to zapečené palačinky s tvarohovou náplní. Chutnají hlavně dětem, tak je jistě tímto výběrem potěšíte.
Dnešní tip pro vás – čtvrtek 9. 5. 2024
V nabídce pro dnešní den je brokolicová polévka s bramborem, polévka je zahuštěná ovesnými vločkami. A jako hlavní chod můžete připravit směs těstovin s masovými kuličkami z mletého vepřového masa nebo mixu vepřového s hovězím. Na salát využijete sezónní zeleninu a taktéž ji využijete, ale jinou, na moučník. Vyzkoušejte.
Článek v magazínu Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Článek v magazínu Ředkvičky jsou poslové jara. Pikantní zelenina původem z Asie vás osvěží i ozdraví
Článek v magazínu Českem s chutí: Slovácko sa nesúdí! Dejte si lokše, šumajstr a fazulnicu
Dnešní tip pro vás – středa 8. 5. 2024
Přeji vám hezký den. Dnešní polévka je krémová houbová a jako hlavní chod můžete zvolit jak vepřovou panenku s pepřovou omáčkou a bylinkami, tak i kuřecí závitek s chřestem na cidru. Pokud zvolíte vepřovou panenku, tak si ji necháte propéct podle svých zvyklostí. U obou pokrmů jsou vhodnou přílohou brambory v různých úpravách.
Článek v magazínu Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Článek v magazínu Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 14 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přečtěte si Zobrazit více
Jak začít se smoothie dietou a získat štíhlou postavu? Vyhněte se těmto základním chybám!
Nejlepší hranolky nejsou jen z brambor: Zkuste třeba mrkvové, lilkové nebo z červené řepy!
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy