Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husarský závitek -DIA verze

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie853 kJ /
204 kcal
Bílkoviny27,90 g
Tuky6,76 g
Vláknina2,55 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy7,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou, poklademe šunkou a cibulkou, můžeme přidat snítku rozmarýnu. Krok 2: Stočíme do závitku, posypeme moukou a orestujeme ze všech stran na tuku. Kdyby se nám pro nedostatek tuku závitek připaloval, zastříkneme vždy pár kapkama vody. Krok 3: Přidáme osmaženou cibulku, zalijeme vodou a dusíme v tlakovém hrnci asi 30 minut. Podáváme s baramborami uvařenými ve slupce.

Zveřejněno 4. 8. 2011

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdoj-Diabetická kuchařka.

Závitek lze připravit i pro nediabetiky, pokud si dáme více cibule, tuku apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Husarský závitek -DIA verze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k6n6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Husarský závitek -DIA verze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k6n6

Marie

Komentáře (14)

:yes::yes:

:yes::yes::-O:-K

:-K;-)

suslajda: ale vždyť já vím!!:-D

Jana Remkova:v žádném případě jsem to nemyslela špatně možná jsem to špatně napsala recept je opravdu pěkný

:yes::-p

suslajda:určitě to jedlé je;-), i diabetici se můžou s chutí najíst;-)

:-Kač pro diabetiky vypadá to dost jedl:-*+1:yes::yes:

Krásné libové masíčko a hlavně je zavinuté a to já moc ráda;-). Hezký receptík:-p:yes:

Jana Remkova:no jo:-8,tak to já musím,abych měla do práce sebou na obídek.;-)No a já neumím stále vařit v malém množství:-D:-D
Samozřejmě,když je to plátek nebo závitek tak to je jasné,ale když dělám guláš,tak ho neumím udělat jen třeba ze 100g jak by to mělo správně pro Dia/tedy přímo pro mou dietu/být.;-):-D:-D:-D

Simona Kucerova: no, zítra zase něco možná, ale nikdy nevařím na 2 dny. Díky;-)

super receptík:-p;-)já bych si udělala alespoň dva závitky,už kvůli úspoře energie,ale jinak má být jídlo pro diabetika čerstvé;-):yes:+1

hezké:yes:mě,ač nediabetikovi,by to chutnalo i takto:yes:

:-p:yes:

Tématické fráze:
husarské závitky, husartský závitek, husarský plátek, dia recepty masové závitky, husarský vepřový závitek, husarský guláš, husarsky zavytek, on line kuchařka, kuchařka on line, vepřový závin husarský, husarsky kureci zavitek, dia vepřový závitek, dia mou, recept vepřovy husartsky zavitek, husarsky kousek jidlo, vepřový závitek husarský, dia recepty z mletého masa, jak spravne udelat zavitek, recept - mlete hovězi - dia, husárský řízek

Suroviny:
hovězí zadní, sůl, paprika sušená sladká, cibule, cibule, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu