Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 028 kJ / 1 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32,04 g |
Sůl | 80,00 g |
Sacharidy | 420,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky nebo použijeme vykrajovátko na brambory, z uvedených surovin svaříme nálev.
Krok 2: Meloun rozdělíme do sklenic, do každé přidáme 1 feferonku, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 10 minut při 80°C.
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Moje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 6 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 7 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medová srdíčka
FikAja před 1 hodinou
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 4 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 5 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 7 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 10 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 13 hodinami
Hovězí v ananasové omáčce
Milana2 před 23 hodinami
Ovesné kuličky se sušeným ovocem
kucharka-snu 10. 12. 2024 20:00
Tématické fráze:
zavařování melounu,
meloun recepty,
meloun zavařování,
recepty meloun,
nálev na feferonky,
uprava melounu,
zavarovani melouna,
zavařování meloun,
feferonky recepty,
meloun s chilli,
vodní meloun recepty,
feferonky,
zavařujeme meloun,
meloun s feferonkami,
meloun v nalevu,
meloun recept,
recepty z feferonek,
zavařujeme feferonky,
vykrajovani melounu,
meloun vodní recepty
Suroviny:
meloun vodní,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
feferonka
Komentáře (17)