Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová balkánská směs s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 467 kJ /
590 kcal
Bílkoviny15,90 g
Tuky1,58 g
Vláknina29,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy117,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory nakrájíme podélně na čtvrtky, lilek a cuketu na kousky zhruba 2x2 cm, rajčátka na osminky, cibule na půlměsíčky, papriku na proužky. Krok 2: Dáme na plech brambory s cibulkou, olejem a solí zapéct tak zhruba na 15 minut při 200°C, pak přidáme lilek a cuketu, za dalších 15 minut přidáme rajčata s paprikou, nebo můžeme použít malou skleničku leča. Krok 3: Po 15 minutách přidáme fazolky, promícháme, zapečeme a za 15 minut můžeme servírovat.

Zveřejněno 2. 9. 2009

Poznámka autorky zizala

Inspirace: www.recepty.cz, autorka Airan

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová balkánská směs s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PZx6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová balkánská směs s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PZx6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Dneska to budu dělat po druhé a můžu říct vynikající:yes:

Tak musím říct,že je to opravdu výborné,bohužel jsem neměla doma fazolky,;-(tak jsem nakonec dala žampiony,ale i tak myslím,že se nic nestalo.lákavě to voní už při přípravě když se to dá do trouby zapékat.
Příště udělám s fazolkami.:-)
Všem doporučuji.:-))

Magdalenka, možná tam fazolové lusky opravdu patří...já jsem to nevěděla přesně, lusky jsem neměla, tak jsem použila boby:-8:-8

Toto som podľa Airan robila už viackrát a skutočne to nemá chybu, je to vynikajúce:yes::yes::yes:

magdalenka....co je na slovensku krupica...vid debata pod
http://www.toprecepty.cz/recept/7697-smazene-bramb...

Viem, že je asi kopa rôznych variácií tohoto jedla, ja som sa doteraz stretla na Balkáne iba s džuvečom, kde boli fazuľové struky. Každopádne aj toto môže byť zaujímavé...

Vypadá to lákavě dnes to vyzkouším:-p
a dopředu uděluji bodík :yes:

Bez nějakých komentářů-bod:-p:yes:

Já mám ráda takové kombinace bezmasých jídel, ikdyž maso mám také ráda:-) ale toto opravdu můžu a ingredience mám většinou po ruce :-) Bodík:yes: 1.

To je aktuelní recept a je určitě dobrý.

Tématické fráze:
tvnova.cz, mamincinyrecepty cz, tvnova.cz recepty, babiččiny recepty cz, www nova cz dobroty babicovy recepty, tvnova.cz recepty láda hruška, tvnova, tvnova plus cz, babiččiny dobroty, dobroty.nova.cz, babicovy.dobroty, ;tv nova babicovy recepty, recept na patek, tvnova recepty hruška, tvnova/dobroty.cz, nova.cz.dobroty, recepty na patek, babicovy dobroty-lilek, tvnovacz, tvnova/dobroty

Suroviny:
brambory, lilek, cuketa, rajče, fazolky zelené, cibule, paprika, olej, sůl

Přidat fotografie receptu