Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Mexické pikantní kuře: Pálivé fazole ho zahustí a ochutí, zázvor provoní a chilli papričky dodají ten správný říz
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Nejjednodušší kokosky: Stačí na ně jen tři ingredience, přitom jsou neuvěřitelně vláčné a božsky chutnají
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější
Košíčky Izidor: Oblíbený dezert jako vánoční cukroví je naplněný lahodným čokoládovým krémem a jemně voní rumem
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Kokosová kolečka: Cukroví se rozplývá na jazyku, krásně voní kokosem a pro správný tvar ani nemusíte použít strojek
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Vynikající likér z ledových kaštanů a Salka: Jemnou chuť čokolády doplňuje voňavý rum a jedna ingredience navíc
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná
Melta nejen ke snídani: Zdravá náhražka kávy se nemusí sladit, nejlépe chutná tradičně připravená a hotová je za chvíli
Pět tipů na jedlé dárky nejen k Mikuláši: Čokoládové pralinky se rozplývají na jazyku a müsli tyčinky jsou slaďoučké i bez cukru
Staročeské perníčky: Potřebují med ve správné konzistenci, voňavé koření a dostatek času na odležení, aby byly vláčné
Jak připravit formičky na pečení cukroví? Nové je dobré vypálit v troubě, starší vyčistit solí a dalšími přípravky ze spíže
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit