Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Falešná dršťková polévka z václavek: Jednoduché jídlo, na kterém si pochutnají i ti, kteří dršťky odmítají
Jak zavařit václavky: S kořením a zeleninou chutnají výtečně a Jednoduchý postup zvládne podle návodu každý
11 foto V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?
Jablko na chlebu: Výtečné variace jablka v pomazánce, čatní, povidlech nebo ve slané verzi se sýrem si zamilujete
Falešná sekaná z hub je delikatesa nejen pro vegetariány. S tímto kořením je k nerozeznání od té masové
9 foto Encyklopedie dýní a co s nimi v kuchyni: Máslová se hodí do koláčů, hokkaido do polévek i k pečení a špagetová jako příloha
Dýně à la ananas: Výborný kořeněný kompot se jednoduše připravuje a v zimě udělá velkou parádu třeba v pohárech
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Sezona dýní je v plném proudu. Přinášíme stručný manuál sklízení, nakupování i skladování této podzimní zeleniny
Strouhanka jako pověstná třešnička na dortu: Dokonale dochutí těstoviny, dá grády řízku a lze z ní připravit i falešný parmazán
Dokonalé vepřové na houbách: Jakou část masa do něj použít a čím směs ochutit, aby byl výsledek perfektní
Maléry v kuchyni: Náprava přesolené polévky, zakaleného vývaru i "zdrclé" omáčky podle postupů našich babiček