Recenze pražských minipivovarů: Kyseláč z Hostivaru H1 patří ke skutečným pivním hvězdám
Recenze pražských minipivovarů: Kyseláč z Hostivaru H1 patří ke skutečným pivním hvězdám Zdroj: Toprecepty.cz/Eliška Lenková
Kombinace dřeva, skla a betonu s velkou přilehlou zahradou je dílem architektonického studia ADR a získala četné uznání v kategorii novostavba Grand prix architektů 2014. Zdroj: Pivovar Hostivar
K dobrému pivu patří i skvělé jídlo. Nabídka Hostivaru H1 je velmi bohatá, Eliška si nejvíce pochutnala na pečených kuřecích křídlech v teriyaki omáčce s koriandrovým dipem a rozpečenou bagetkou za 199 Kč. Zdroj: Toprecepty.cz/Eliška Lenková
Zdroj: Toprecepty.cz/Eliška Lenková
Vtipné tu mají i pivní tácky. Zdroj: Toprecepty.cz/Eliška Lenková
Pivo Hostivar se vaří tradiční metodou za použití vody, sladu a chmele. Piva českého typu jsou spodně kvašená, vařená na dva rmuty, svrchně kvašená piva jsou vyráběna infuzně. Zdroj: Pivovar Hostivar
Naše redakční recenzentka Eliška byla z Hostivaru H1 nadšená, chválí především světlou jedenáctku a borůvkovo-limetkových kyseláč. Zdroj: Toprecepty.cz/Eliška Lenková
Pivovarskou zahradu má jak Hostivar H1, tak i H2. V létě se tu koná celá řada akcí. Aktuální nabídku najdete na „hostivarském“ Instagramu. Zdroj: Pivovar Hostivar
Především v létě je pivovarská zahrada velkým lákadlem. Zdroj: Pivovar Hostivar
Pivovarská restaurace je vkusně a funkčně propojena s velkou zahradou.
Zdroj: Toprecepty.cz/Eliška Lenková
Vůbec první várka piva tu byla uvařena už v únoru 2013, obě restaurace (jak Hostivar H1, tak Hostivar H2) dohromady prodají za rok zhruba 800 tisíce velkých piv. Zdroj: Pivovar Hostivar