Biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka: Vláčný díky máslu a nadýchaný sněhem z bílků chutná dokonale!
Biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka: Vláčný díky máslu a nadýchaný sněhem z bílků chutná dokonale! Zdroj: Se souhlasem České televize/koláž Toprecepty.cz
V dalším díle pořadu Buchty po ránu se peklo z bílků. Zdroj: se souhlasem České televize
Tereza Bebarová pomáhá Josefu Maršálkovi připravit sníh na biskupský chlebíček. Zdroj: se souhlasem České televize
Sníh musí být správně ušlehaný, ovšem nepřešlehaný. Zdroj: se souhlasem České televize
Chlebíček je na konci nutné potřít čokoládovou polevou. Zdroj: se souhlasem České televize
Na polevu potřebujete kvalitní čokoládu a kokosový tuk. Zdroj: se souhlasem České televize
Díky kandovanému ovoci je chlebíček šťavnatý, ořechy dodají křupavost. Zdroj: se souhlasem České televize
V dalším díle pořadu Buchty po ránu se peklo z bílků. Zdroj: se souhlasem České televize