Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka / koláž Toprecepty.cz
Josef Maršálek s Terezou Bebarovou připravují borůvkový koláč. Zdroj se souhlasem České televize
Tereza Bebarová valiente těsto na koláč. Zdroj se souhlasem České televize
Těsto je třeba nechat důkladně vykynout. Zdroj se souhlasem České televize
Borůvky můžete použít i mražené. Zdroj se souhlasem České televize
Suroviny na křupavou drobenku z krupice. Zdroj se souhlasem České televize
Koláč posypejte mandlemi. Zdroj se souhlasem České televize
Dozlatova upečený koláč. Zdroj se souhlasem České televize
Těsto je třeba nechat důkladně vykynout. Zdroj se souhlasem České televize