Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo
Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize/koláž Toprecepty.cz
Čokoládové řezy se připravují z jednoduchého litého těsta. Zdroj: se souhlasem České televize
Jde o jednoduchou buchtu na plech. Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava těsta je rychlá a snadná. Zdroj: se souhlasem České televize
Vláčnější budou řezy díky čokoládové polevě. Zdroj: se souhlasem České televize
Tereza Bebarová rozetřela polevu na upečený koláč. Zdroj: se souhlasem České televize
Hotový korpus je třeba nechat vychladit, než jej potřete krémem. Zdroj: se souhlasem České televize
Krém můžete ozdobně rozetřít pomocí nože nebo jej dekorovat vidličkou. Zdroj: se souhlasem České televize
Hotové řezy se nakonec posypají nasekanými praženými kakaovými boby. Zdroj: se souhlasem České televize
Čokoládové řezy se připravují z jednoduchého litého těsta. Zdroj: se souhlasem České televize