Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle Zdroj: Toprecepty, Pavla Šmikmátorová
Do sýrové rolády podle norem patří liptovská pomazánka. Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Plátky sýra se rozehřejí v troubě při 180 °C asi 2 - 3 minuty. Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Jeden kraj musí zůstat nepotřený, aby šla roláda dobře smotat. Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Smotaná roláda se zabalená do folie nechá důkladně vychladit. Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová
Jeden kraj musí zůstat nepotřený, aby šla roláda dobře smotat. Foto: Top recepty, Pavla Šmikmátorová