Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize/koláž Toprecepty.cz
Suroviny na přípravu rohlíků Zdroj: Zdroj: se souhlasem České televize
Z těsta vypracujte malý hladký bochánek. Zdroj: Zdroj: se souhlasem České televize
Těsto je třeba nechat nakynout na dvojnásobnou velikost. Zdroj: Zdroj: se souhlasem České televize
Rohlíky je nutné postříkat vodou. Zdroj: Zdroj: se souhlasem České televize
Rohlíky ještě nechte kynout na plechu. Zdroj: Zdroj: se souhlasem České televize
Posypat je můžete třeba mákem. Zdroj: Zdroj: se souhlasem České televize
Těsto je třeba nechat nakynout na dvojnásobnou velikost.