Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu Zdroj: se souhlasem Josefa Maršálka a České televize/koláž Toprecepty.cz
Na přípravu koláče vám stačí pár ingrediencí. Zdroj: se souhlasem České televize
Ingredience na kořeněný sirup. Zdroj: se souhlasem České televize
Těsto nesmí mít žádné hrudky. Zdroj: se souhlasem České televize
Koláč má příjemnou vůni pomerančů. Zdroj: se souhlasem České televize
Pozor na bílé části kůry, jsou hořké. Zdroj: se souhlasem České televize
Dílky pomerančů poslouží na ozdobu. Zdroj: se souhlasem České televize
V sirupu svařte i zbytky pomerančů. Zdroj: se souhlasem České televize
Segmenty pomerančů na ozdobu Zdroj: se souhlasem České televize
Sirup nalijte na koláč ještě horký. Zdroj: se souhlasem České televize
Sirup se musí do koláče nechat vsáknout. Zdroj: se souhlasem České televize