Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky Zdroj: se souhlasem Míši Pršalové a Profimedia.cz/koláž Toprecepty
Základ na koláč: cibule a rajský protlak. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Dušení cibule a rajčat. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Hotová směs musí vychladnout. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Ančovičky v koláči dodají slanou chuť. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Ančovičky připravené do koláče. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Těsto se musí pokrýt náplní a nakonec doplnit nakrájenými ančovičkami. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Koláč po upečení. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Zbytky těsta vyválíme a nakrájíme na čtverečky. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
Usmažíme v oleji. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.
A podáváme třeba s pomazánkou. Zdroj: Se souhlasem Míši Pršalové.