Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce Zdroj: se souhlasem České televize/ koláž Toprecepty.cz
Příprava kynutého těsta Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava kynutého těsta Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava kynutého těsta Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava kynutého těsta Zdroj: se souhlasem České televize
Těsto by mělo vykynout na dvojnásobný objem. Zdroj: se souhlasem České televize
Těsto by mělo vykynout na dvojnásobný objem. Zdroj: se souhlasem České televize
Těsto by mělo vykynout na dvojnásobný objem. Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava houstiček v pořadu Buchty po ránu. Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava houstiček v pořadu Buchty po ránu. Zdroj: se souhlasem České televize
Příprava houstiček v pořadu Buchty po ránu. Zdroj: se souhlasem České televize
Z pramenů lze udělat pletýnky. Zdroj: se souhlasem České televize
Můžete udělat i tvar věnečků. Zdroj: se souhlasem České televize
Josef Maršálek tentokrát pekl housky, toastový chléb a burgerové bulky. Zdroj: se souhlasem České televize