Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Plněné kynuté knedlíky nikoho nenechají na pochybách, že se jedná o český poklad. Zdroj: se souhlasem společnosti Aramark
Bronzový tým z kuchařské olympiády ve Stuttgartu ze společnosti Aramark. Zdroj: Se souhlasem společnosti Aramark.
Bowl se zauzeným celerem a pyré, salátkem z mrkve, řapíku, pomerančů a výhonků, šlehaným podmáslím, smrkovým olejem, semínkovým krekrem, dýňovými scones a dresingem z melasy a UME octa Zdroj: Se souhlasem společnosti Aramark.
Kynutý švestkový knedlík, švestkové ragú se slivovicí, vanilková omáčka s Tonka fazolemi, maková drobenka Zdroj: Se souhlasem společnosti Aramark.
Brokolicové souffle s tofu, pohankovo-rajčatová placička a omáčka Alfredo Zdroj: Se souhlasem společnosti Aramark.
Hřbet a fáš z divočáka, bramborová rolka s dýní a pórkem, silná omáčka se šípky a vínem Marsala Zdroj: Se souhlasem společnosti Aramark.
Bronzový tým z kuchařské olympiády ve Stuttgartu ze společnosti Aramark. Zdroj: Se souhlasem společnosti Aramark.