Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta, koláž Toprecepty
Hynek Vávra se svojí manželkou Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta
Hynek Vávra Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta
Tým restaurace Hliněná bašta Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta
V létě nabízí restaurace posezení na krásné zahrádce Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta
Restaurace se nachází u rybníčka Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta
Hliněná bašta Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta
Hliněná bašta Zdroj: se souhlasem restaurace Hliněná bašta