Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Pavel Drdel připravuje delikátní polévku minestrone, o recept se podělil i s našimi čtenáři. Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press, Foto: XXX pro knihu Postní kuchařka od kořeně po nať
Šéfkuchař oceňované restaurace Sůl a řepa Pavel Drdel. Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press
Klasická italská minestrone podle receptu Pavla Drdela. Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press
Postní kuchařka nabízí spoustu receptů, které zaručeně budete chtít vyzkoušet, Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press
Nakládání zeleniny patří mezi Pavlovy oblíbené činnosti. Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press
Pavel Drdel si dává záležet na výběru všech surovin, které v kuchyni používá. Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press
Jídla z Pavlovy restaurace Sůl a řepa skvěle chutnají i vypadají. Zdroj: se souhlasem nakladatelství Smart Press
Šéfkuchař oceňované restaurace Sůl a řepa Pavel Drdel.