Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Technika mixování Pulse-Pulse“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
„Jak nejlépe mixovat se stolnim mixerem když se počas mixování kazí“ Simona Skolakova, 23. 9. 2024 13:21
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes žampionopórková polévka a lečo ještě z…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško, můj manžel má zase sladká jídla…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Nezlobte se,ale nevím zda si neděláte z nás legraci,chápu…“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jelení pečeně se závinem
Přidáno před 3 hodinami
Lívanečky s brusinkami
Přidáno před 5 hodinami
Plody moře s cherry rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Svěží salát s mangem a krůtím masem
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Přidáno před 19 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Snadná koprová omáčka podle Sandtnerky je delikatesa! Zahuštěná kysanou smetanou a zjemněná žloutkem chutná skvěle
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept
1. 1. 2016 18:02
1. 1. 2016 17:40
1. 1. 2016 17:11
30. 12. 2015 20:29
Funguje to i v pripade, ze se nam povede prilis ridka kase.
30. 12. 2015 18:04
30. 12. 2015 17:27
30. 12. 2015 06:11
Mám ho už hodně dávno, a nevyměnila bych ho. Vypadá zhruba jako tu na obrázku, úplně stejný jsem na netu nenašla.
http://www.hospodynkam.cz/Mackadlo-velke?tab=denep...
30. 12. 2015 05:28
http://www.zbozi.cz/vyrobek/metla-slehaci-nerez-ve...
Pro mne jako pro slabou dívku (tehdy) nebylo úplně jednoduché vymíchat tímhle nástrojem hrnec kaše do hladka.
Takže já za sebe jsem vděčná za elektrický ruční šlehač, ostatně k tomu tyhle vynálezy jsou, aby nám usnadnily těžší práci
Šlehačem mám kaši určitě lepší než ručně
Tím nechci dělat reklamu šlehačům
30. 12. 2015 00:56
Obejdu se s mačkadlem a pak vymíchám vidličkou, nebo větší množství dělám ruční metlou.
Zkuste někdy udělat brkaši ručně a paralelně šlehačem; vnímavější jedinci by mohli poznat rozdíl
Stran mixování souhlasim s hosta:
Nevěřím ani, že toto http://bramborove-recepty.cz/bramborova-kase-podle... vytvořil Zdenda To patrně přepisoval nějaký ignorant, který možná umí po anglicku, ale nuance mateřského jazyka mu unikají
29. 12. 2015 23:07
Já taky odjakživa horké slité brambory rozštouchám důkladně štouchadlem s máslem a pak šlehám a postupně přilívám vařící mléko tolik, jak ji chci momentálně hustou - jinak k řízkům, jinak k líčkům na víně
29. 12. 2015 07:17
28. 12. 2015 23:07
28. 12. 2015 22:40
28. 12. 2015 21:48
28. 12. 2015 21:29
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další