Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Technika mixování Pulse-Pulse“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
„Jak nejlépe mixovat se stolnim mixerem když se počas mixování kazí“ Simona Skolakova, 23. 9. 2024 13:21
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes žampionopórková polévka a lečo ještě z…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško, můj manžel má zase sladká jídla…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Nezlobte se,ale nevím zda si neděláte z nás legraci,chápu…“ Simona Skolakova, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jelení pečeně se závinem
Přidáno před 3 hodinami
Lívanečky s brusinkami
Přidáno před 5 hodinami
Plody moře s cherry rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Svěží salát s mangem a krůtím masem
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Přidáno před 19 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Štědrovečerní menu za první republiky: Žádný kapr, jen hrachová polévka a kroupový kuba
Smažené krucánky podle Josefa Maršálka: Sladkou, krásně křupavou a nadýchanou pochoutku vonící vanilkou zvládnou i děti
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
1. 1. 2016 18:02
1. 1. 2016 17:40
1. 1. 2016 17:11
30. 12. 2015 20:29
Funguje to i v pripade, ze se nam povede prilis ridka kase.
30. 12. 2015 18:04
30. 12. 2015 17:27
30. 12. 2015 06:11
Mám ho už hodně dávno, a nevyměnila bych ho. Vypadá zhruba jako tu na obrázku, úplně stejný jsem na netu nenašla.
http://www.hospodynkam.cz/Mackadlo-velke?tab=denep...
30. 12. 2015 05:28
http://www.zbozi.cz/vyrobek/metla-slehaci-nerez-ve...
Pro mne jako pro slabou dívku (tehdy) nebylo úplně jednoduché vymíchat tímhle nástrojem hrnec kaše do hladka.
Takže já za sebe jsem vděčná za elektrický ruční šlehač, ostatně k tomu tyhle vynálezy jsou, aby nám usnadnily těžší práci
Šlehačem mám kaši určitě lepší než ručně
Tím nechci dělat reklamu šlehačům
30. 12. 2015 00:56
Obejdu se s mačkadlem a pak vymíchám vidličkou, nebo větší množství dělám ruční metlou.
Zkuste někdy udělat brkaši ručně a paralelně šlehačem; vnímavější jedinci by mohli poznat rozdíl
Stran mixování souhlasim s hosta:
Nevěřím ani, že toto http://bramborove-recepty.cz/bramborova-kase-podle... vytvořil Zdenda To patrně přepisoval nějaký ignorant, který možná umí po anglicku, ale nuance mateřského jazyka mu unikají
29. 12. 2015 23:07
Já taky odjakživa horké slité brambory rozštouchám důkladně štouchadlem s máslem a pak šlehám a postupně přilívám vařící mléko tolik, jak ji chci momentálně hustou - jinak k řízkům, jinak k líčkům na víně
29. 12. 2015 07:17
28. 12. 2015 23:07
28. 12. 2015 22:40
28. 12. 2015 21:48
28. 12. 2015 21:29
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Další