Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 59 minutami
„Technika mixování Pulse-Pulse“ Simona Skolakova, 26. 9. 2024 23:28
„Jak nejlépe mixovat se stolnim mixerem když se počas mixování kazí“ Simona Skolakova, 23. 9. 2024 13:21
Poslední příspěvky
„Včera jsem dostala bedly, tak byly dnes v trojobalu a k nim…“ Nadja, před 49 minutami
„Hezký večer. tara23: U nás také pečená kuřecí prsa…“ Nadja, před 1 hodinou
„Zdravím, snad 10 let jsem celé kuře nekoupila. Pečená prsa…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rolovaná kachna s knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové kousky s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Jelení pečeně se závinem
Přidáno před 13 hodinami
Lívanečky s brusinkami
Přidáno před 15 hodinami
Plody moře s cherry rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Svěží salát s mangem a krůtím masem
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Poznejte tajemství citrusů: Co v nich je pro nás zdravé a které druhy se dají vypěstovat doma?
Vyhněte se E. coli! 7 potravin, které rozhodně nejezte po datu spotřeby
22. 3. 2011 17:33
22. 3. 2011 16:40
Já mám ten samý, ale s kameninovou nádobou - výhodou této nádoby je, že jí můžu dát přímo nad "plamen" či jí dát do trouby bez obavy, že praskne Tudíž jakýkoliv základ na omáčku dělám rovnou v PH a ne zvlášť
22. 3. 2011 14:26
22. 3. 2011 13:56
Přes noc pomalím, ráno na mě čeká v kuchyni hotová polévka, nikde žádná pára, kdybych kdybych táhla vývar nejméně 3 hodinky, aby byl silný.
A také guláš - i když si také základ předdělám, přijde mi to tak lepší, ale pak je už vše bez práce. Dále roštěná, ptáčky, hovězí na víně, prostě omáčky, které se jinak vaří dlouho a musí se tím pádem u toho dlouho stát. Těším se na léto, že budu více pomalit, když budeme trávit raději dopoledne na zahradě než u plotny.
22. 3. 2011 13:28
22. 3. 2011 13:26
já do loňska vůbec neměla tušení o nějakém PH,upozornila mě ne něj Yanull,za čež jsem jí nesmírně vděčná
přesně,jak to píše Magduška..je naprosto ženiální
úžasnýjedinečný on pomalí a já mám spoustu volného času,který využiju smysluplněji než mícháním guláše..
o finální chuti pokrmů z PH nemluvě
zvláště s nastávajícím hezkým,potažmo teplým počasím je PH naprosto k nezaplacení
na co si dát pozor konkrétně u tohoto typu já myslím,že snad jedině na cenu..zkus prolustrovat i jiné dodavatele
ale jednoznačně:neváhej a pomal
22. 3. 2011 12:43
Kdo máte PH - je tenhle dobrý? Případně, na co si dát bacha?
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=S...
22. 3. 2011 12:38
16. 1. 2010 19:11
12. 1. 2010 11:24
10. 1. 2010 17:41
10. 1. 2010 16:46
10. 1. 2010 16:19
10. 1. 2010 10:06
10. 1. 2010 09:30
Předchozí 1 2 3 4 5 Další