Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno
časopis BLESK EXTRA - VAŠE RECEPTY
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 38 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 37 minutami
„Hezký den,dnes česnečka a kuře na houbách.“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Nadja: To tam asi nastoupil nekdo nový, do IT. Vydržet …“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
10. 12. 2010 19:37
10. 12. 2010 18:21
Je to dobrý pocit, však ? Len tak ďalej
9. 12. 2010 19:11
8. 12. 2010 22:57
8. 12. 2010 21:26
8. 12. 2010 21:21
8. 12. 2010 15:41
recept.jpg
8. 12. 2010 11:49
6. 12. 2010 21:03
v němž jsem objevila i recepty našich známých topáčků Jany Remkové, Kroupovky, Colomba a Jendy1 - gratuluji !!!