Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 32 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 37 minutami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 1 hodinou
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 6 hodinami
15. 12. 2010 16:39
15. 12. 2010 16:37
15. 12. 2010 16:32
15. 12. 2010 16:25
15. 12. 2010 16:24
15. 12. 2010 16:15
15. 12. 2010 16:11
15. 12. 2010 16:08
15. 12. 2010 15:58
15. 12. 2010 15:17
http://www.denik.cz/kratce/786480.html
15. 12. 2010 15:06
a moc mě nechval, víš, že na to nejsem zvyklá a hned mě to rozpláče
15. 12. 2010 15:00
15. 12. 2010 14:58
15. 12. 2010 14:54
15. 12. 2010 14:51
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 Další