Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 6 hodinami
25. 12. 2010 18:26
25. 12. 2010 16:08
25. 12. 2010 14:36
25. 12. 2010 11:07
25. 12. 2010 10:09
25. 12. 2010 09:22
25. 12. 2010 07:48
25. 12. 2010 07:29
24. 12. 2010 17:17
24. 12. 2010 16:58
snehulacek.gif
24. 12. 2010 13:49
24. 12. 2010 13:39
24. 12. 2010 13:01
24. 12. 2010 12:57
24. 12. 2010 12:42
Pre Hellu zacal boj...verim, ze je silna a vyhra....Hellka opatruj sa.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další