Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 6 hodinami
23. 12. 2010 10:19
pro_vanocni_pohodu.pps
23. 12. 2010 09:25
23. 12. 2010 07:17
Jsem ráda,že jsem Vás mohla poznat a některé z Vás i osobně.Díky Monika
23. 12. 2010 06:54
pc190470_2102452248.jpg
23. 12. 2010 03:55
23. 12. 2010 02:35
Je mi ctí, být mezi rodinou Topáčků. Jsou tady úžasní lidé s velikým srdcem a doufám, že budu mít tu čest, Vás jednou všechny poznat osobně.
Došla mi slova.......snad jen.....MÁM VÁS RÁDA a posílám přání nejen Vám, ale i administrátorům a ostatním návštěvníkům stránek. Hanka
a12f17297a9c2ee4-2.jpg
23. 12. 2010 01:51
http://www.youtube.com/watch?v=uV5sG6jrX30&NR=1&fe...
001_1543813279.jpg
22. 12. 2010 23:39
http://www.akaska.cz/obrazky/vanoce/sobi-sprezeni....
22. 12. 2010 21:28
Milí Topáčci, děkuji vám, že jsem měla možnost Vás poznat, některé i osobně a být s Vámi!
Tak šťastné a veselé...
1823350vr81rsqmw1.gif
22. 12. 2010 21:21
xsv.gif
22. 12. 2010 20:56
loonapix_129307524921085796…
22. 12. 2010 19:38
7i.gif
22. 12. 2010 18:02
22. 12. 2010 17:14
22. 12. 2010 17:01
Předchozí 1 2 3 4 Další