Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 6 hodinami
1. 1. 2011 00:26
1. 1. 2011 00:00
31. 12. 2010 23:58
31. 12. 2010 23:35
31. 12. 2010 22:47
31. 12. 2010 21:27
31. 12. 2010 21:23
31. 12. 2010 20:48
zatím tu jen chodím nakukovat a líbí se mi zde, něco s tím musím provést
31. 12. 2010 20:45
31. 12. 2010 19:44
31. 12. 2010 19:29
pf_2011.pps
31. 12. 2010 18:21
31. 12. 2010 18:19
pf-2011.jpg
31. 12. 2010 17:48
31. 12. 2010 16:37
Předchozí 1 2 3 4 5 Další