Rey Koranteng po návratu z dovolené: Gruzínská kuchyně nás nadchla, ale nejlíp stejně vaří moje žena, svěřil se moderátor
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
11. 4. 2011 10:09
10. 4. 2011 17:50
10. 4. 2011 17:44
10. 4. 2011 11:33
http://www.ultramax.cz/napsali-o-nas/mop-ultramax/
a pak jsem objevila tuhle diskuzi na téma vytírání s nášlapnými vědry - ted co je lepší
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.as...
9. 4. 2011 20:25
9. 4. 2011 20:21
9. 4. 2011 20:08
Jinak, jo ty hadry máám taky a
9. 4. 2011 19:54
Takže si myslím že sušák bude také skvělý.Prodávají k němu 2 různé ukotvovací šrouby, nevím který by byl lepší
9. 4. 2011 19:38
9. 4. 2011 19:00
ee_1901.jpg
9. 4. 2011 18:28
21. 3. 2011 13:01
21. 3. 2011 12:31
21. 3. 2011 11:42
Taky bych to vařila jak ti radí Špagi.Po té době necháš papiňák odvzdušnit a ještě bych to zkontrolovala,jak na tom maso je,můžeš ho třeba ještě na pár minut dát dodělat,pokud by se ti zdálo tuhý. Po celou dobu dělat raděj na mírnějším stupni
21. 3. 2011 11:25
1 2 3 … 5 Další