Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

poraďte mi

zapoměla jsem to napsat :) ..je to kýta bez kosti v celku skoro kilová

Přesně - jak píše Simča, na koleno ta půlhodina stačit nebude ;-), takže druh masa a jak to máš nakrájené nebo vcelku;-)

Jituško ahojky,budeš muset asi uvést jaký kus masa vaříš,zda koleno,nebo dělaš plátky nebo na kostky jako do guláše to je důležité.;-)
Vepřové koleno vařím i 45minut.

Jituska - jde i o to, jaký druh masa máš a fakt jde o vaření, ne o dušení? Obecně by mělo stačit 30 minut, ale jak píšu - i na druhu záleží a i na množství vody, ale půhodina by měla vyhovovat ;-);-)

Dobrý den, mohla by mi nějaká zkušená kuchařka poradit, jak dlouho musím vařit vepřové maso v tlakovém hrnci, aby bylo uvařené? :-8 děkuji za odpověď všem

Irrenko, plundrové těsto se dělá podobně jako lístkové těsto, jenomže z kynutého těsta.
;-) Nakoukni sem:
http://kavarna-cukrarna.webnode.cz/moucniky-z-plun...
http://www.receptyonline.cz/recept--plundrove-test...

Špagetko tak copak jsi mi chtěla říct:-D:-D:-D
To tam tedy mám překlepů, fuj:-8

Děvčata je tady na topkách plundrové těsto, mimi to ho ždímaného od Cthleen:-?Určitě vyzkouším to od Cthleen, jen by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi pravm plundrovým atím od Cathleen;-)

Irenko,tak jsem na netu našla časovou tabulku a opravdu to tak je,jsem :-O Tak jedině jak píšeš,nechat umíchat a dát pečení.

Merylas mám DP "ETA DELICCA"

Irenko, tak to teda :-O. Jakou máš pekárnu?

Tak hlavně, že jsi to nemusela vyhodit :-):yes:

Žížalko kupodivu je to docela dobré, až jsem se divila, ale příště to vypnu po hnětení a dám samotné pečení;-)To y mě zajímalo co za hňupa ty programy vymýšlel:-O

Irenko, tak to nevím :-O Já mám u programu dort jen míchání a pak rovnou pečení. Podle mne se Ti zaktivuje prášek do pečiva předčasně při tom prvním kynutí a nebude fungovat, až to bude potřeba:-/ Je to divné, dej vědět, až dopečeš ;-)

Děvčata dala jsem péct citronovou babetu do pečky podle Cathleen,u mé pečky je u programu dort 6 minut hnětení,5 minut kynutí,10 minut hnětení a znovu 9 minut kynutí a pak teprve 80 minut pečení.Nemám já tu pečku nějakou divnou, proč u dortu je kynutí?Jsem zvědavá co z toho vytáhnu:-O

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek