Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 6 hodinami
1. 2. 2011 18:45
jinak visual třeba tady: http://www.akcniceny.cz/detail/jarosovsky-pivni-sy...
1. 2. 2011 17:38
1. 2. 2011 16:34
No chtěla jsem koupit pivní sýr na jeden recept, ale nikde jej u nás nevidím. Vyrábět se mi ho nechce, tak jsem ho chtěla něčím nahradit.
Je zajímavé, že zrovna tady na TOpkách je dost receptů s tímto sýrem, ale když si zadám na seznamu Pivní sýr (aspoň, jak vypadá - ve zboží přímo Pivní sýr mi nevyjede.
1. 2. 2011 16:20
hledat déle. Já bych myslel balkán,istambul nebo tak něco,
ale zjemnit a upravit.Co Vy na to ?
1. 2. 2011 15:36
1. 2. 2011 15:22
sýr byl vždy jiný. Ale na netu je spousta receptů na domácí
přípravu. Já si ho také dělám sám.
Zadejte si do googla pivní nebo domácí pivní sýr a můžete si
výbírat. Rozhodně je to bližší bývalému pivnímu sýru.
http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&q=pivn%C3%...
1. 2. 2011 13:40
1. 2. 2011 13:33
1. 2. 2011 13:27
Díky jahoda
31. 1. 2011 19:59
31. 1. 2011 18:59
31. 1. 2011 16:24
31. 1. 2011 15:40
31. 1. 2011 15:32
31. 1. 2011 15:32
http://www.fenixshop.cz/laboratorni-sklo-prachovni...
Já jako kořenky používám vysoké úzké skleničky od oliv, které jsem si nastřádala. Moc mi vyhovují.
Předchozí 1 2 3 4 5 Další