Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník
Pařížský krém
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 6 hodinami
19. 1. 2011 19:31
1.5 dl mléka,30 g kakaa,120 g cukru - krátce svaříme.Trochu ochladíme(kvůli žloutkům).Pak vmícháme 2 žloutky.Necháme úplně vychladit!!!Kostku (250g) másla vyšleháme a pomalu přiléváme vychladlou směs stejné teploty jako máslo. Vyšleháme v hladký krém.Ze začátku to bude vypadat,že se vše nespojí,ale nenechej se odradit a šlehej dál.
19. 1. 2011 18:10
http://www.toprecepty.cz/recept/2755-parizske-kost...
http://www.toprecepty.cz/recept/2186-parizske-kost...
A jsou tu i jiné recepty na Pařížský krém
19. 1. 2011 16:08
Zuzko, to co píšeš o té rost.šlehačce, je zase pro mne novinka. Ještě se mi to nestalo a používám ji hooodně často.
19. 1. 2011 15:47
Zuzka nemám zatím moc zkušeností se šlehačkou a naposledy se mi srazila takže už se toho bojím
19. 1. 2011 13:25
19. 1. 2011 13:20
18. 1. 2011 21:58
kukni na moje recepty, jak vypadá ušlehaná
http://www.toprecepty.cz/recept/12229-rezy-s-vajec...
http://www.toprecepty.cz/recept/13165-mandarinkovo... - tady bez kakaa
18. 1. 2011 17:07