Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Livance- drozdi nebo prasek do peciva?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 6 hodinami
19. 1. 2011 11:31
Z prášku do pečiva mi připadají spíše jako omelety. Ale pokud spěcháš, je to rychlejší s práškem, nemusíš čekat, až Ti těsto vykyne.
Tvarohové lívanečky mají zcela jinou chuť než klasické.
Mirko - lívance nejsou moc mastné, vždyť lívanečník nebo pánev jen vytřeš peroutkou lehce namočenou v tuku nebo se pečou i zcela nasucho.
19. 1. 2011 11:07
18. 1. 2011 23:03
18. 1. 2011 17:45