Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Livance- drozdi nebo prasek do peciva?

:-p jasminne1 - já dělám lívance zásadně z droždí (kvásek).
:-8 Z prášku do pečiva mi připadají spíše jako omelety. Ale pokud spěcháš, je to rychlejší s práškem, nemusíš čekat, až Ti těsto vykyne.
:-p Tvarohové lívanečky mají zcela jinou chuť než klasické.
;-) Mirko - lívance nejsou moc mastné, vždyť lívanečník nebo pánev jen vytřeš peroutkou lehce namočenou v tuku nebo se pečou i zcela nasucho.

Moc dekuju, tak dneska to spacham:-D:yes:

Jasminne1:-) jestli už není na radu pozdě, tak zkus tyhle http://www.toprecepty.cz/recept/3723-tvarohove-liv... od Papriky:-). Nepotřebuješ do nich ani droždí, ani prášek do pečiva a jsou skvostné:-p. Dělám už jen tyhle - nejsou i tak mastné jako klasické - a zásadně z dvojité dávky - aby na nás s manželem taky něco málo zbylo, než to ty naše malé "kobylky" všechno zbaští:-p:-)).

Mam nehoraznou chut na livance:-D a protoze chci zkusit poprve livance ne ty instantni z krabice ale udelat si testo doma, tak jsem tu projizdela recepty a nekde pisou ze se ma pridat drozdi a nekde prasek do peciva, tak bych chtela poradit jaky je v tom rozdil a co je podle vas lepsi:-8

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek