Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny
Tiramisu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 4 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 6 hodinami
10. 2. 2011 19:37
10. 2. 2011 19:23
prosím o radu - budu poprvé dělat tiramisu a v některých receptech jsou uvedena vejce (ušlehat sníh z bílků a žloutky s cukrem) a v něktrých ne. Jak velkou roli v receptu vajíčka hrají? V chuti a konzistenci? Nevím zda je dát či ne