Holka u plotny radí: Pečené kuře na způsob kung pao je skvěle šťavnaté a chutná jako známá asijská specialita
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 56 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 53 minutami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
27. 2. 2011 19:01
27. 2. 2011 18:49
27. 2. 2011 13:59
27. 2. 2011 13:36
27. 2. 2011 12:24
27. 2. 2011 12:20
26. 2. 2011 09:15
25. 2. 2011 20:05
Musím ale taky uvést, že mnohé mé recepty jsou převzány z časopisů a nejsou MOU tvorbou, proto mám na věc jiný pohled.
25. 2. 2011 17:54
25. 2. 2011 16:46
25. 2. 2011 16:45
" každý si musí rozmyslet, jestli fotky, které vyfotil on sám, vloží pod správu někomu, který se je bude snažit zhodnotit, třeba uveřejněním někde jinde."
Tohle přesně majitelé Topreceptů dělají.Nemluví se tu o kopírování z webu na web a vydávání cizích fotek za své (o čemž píšeš ty).
Jen píšu, jak jsem pochopila, co Lucie píše, do sporu michsamant versus Toprecepty se nemíchám.
25. 2. 2011 16:40
25. 2. 2011 16:35
25. 2. 2011 16:24
25. 2. 2011 16:03
1 2 3 4 Další