Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

KOBLIHY

Vašíku, já také dělám s polohrubou a myslím, že tím nic nezkazíš.
;-) Dělal jsi je podle zdejšího receptu - kterého - snad tohoto?
http://www.toprecepty.cz/recept/7072-koblihy-z-tro...
Já je zatím v troubě nezkoušela, ale udělám je až za 2 týdny budu mít děti.

Dělal jsem koblihy dělané bez smažení v troubě a moc se povedli. Těsto jsem založil do DP a po vykynutí dále postupoval dle receptu. Arásně to vykynulo a i s těstem se náramně pracovalo. Jak říkám vše je OK. Jen bych rád věděl od někoho zkušeného, proč je v recepti "HLADKÁ mouka" . Já raději dělám s "POLOHRUBOU" !! Co by se stalo, kdybych i u tohoto receptu použil místo HLADKÉ , POLOHRUBOU. Nerad bych něco zkazil a nechci moc experimentovat. Dík.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek