Kávu nebo čaj? Vychutnejte si své oblíbené nápoje v top kvalitě!
ŽLOUTKOVÝ KRÉM
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
14. 4. 2011 07:13
13. 4. 2011 13:43
13. 4. 2011 13:23
13. 4. 2011 12:43
13. 4. 2011 10:19
já znám a používám tenhle http://www.toprecepty.cz/recept/3935-venecky/
13. 4. 2011 10:14
100g horkej cokolady, 1dl mlieka, 1 vanil. cukor, 3 zltka, 150g cukru, 250g masla cokoladu najlepsie nasekat (nastruhat) do mlieka, dat zohrievat a este nie do horuceho primiesat zltka a cukor, uvarit puding... dalsi postup zhodny s tym prvym
13. 4. 2011 10:07
Postupovala by som takto...
do mlieka by som rozmiesala tie zltky, pudingovy prasok a cukor a za staleho miesania (najlepsie v teflonovom hrnci - tak to robim ja) by som z toho uvarila puding. Po uvareni je nutne puding bud chladit v studenej vode, tiez najlepsie za staleho miesania, aby sa nevytvorila koza, alebo pridas trochu tuku a rozotries po povrchu pudingu, vtedy sa tiez nespavi koza, ale chladne to pomalsie.
Dalej postupuje kazdy cukrar inak, ale ja to robim takto:
zmäknute maslo vyslaham do peny. Potom maslo prelozim do misy a dam slahat studeny puding, do ktoreho pridavam postupne vyslahane maslo. Slaham na najvyssom stupni, nikdy sa mi to este nezrazilo... obcas vypnem robot a premiesam varechou, na zaver do slahania pridam rum, alebo inu aromu.
13. 4. 2011 09:22
Obdržený recept: 1/2 l.mléka, 300g cukru, 1 a 1/2 pudink.prášku, 5 žloutků,300g másla+300g cukrářského tuku(mám ho),trochu rumu.