Funkční a moderní kuchyňské pracovní desky
Zázvor
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
16. 6. 2011 00:18
S tím olejem to neznám,prima typ.
15. 6. 2011 17:59
15. 6. 2011 17:30
15. 6. 2011 16:29
15. 6. 2011 16:25
S mražením nemám moc dobrou zkušenost, byl pak dřevnatý a chuťově nic moc.
15. 6. 2011 16:19
Rebi, nekúpila som toho kilo, ale nedávno som vyhodila zoschnutý a zabudnutý v chladničke. Rodina ho až tak nemusí, tak by podobný osud stihol aj tie dva kusy čo mám (cca 200 - 250 g). Používam spooradicky do číny a pod.
Ďakujem vám obidvom!
15. 6. 2011 15:38
Olej by měl být slunečnicový nebo řepkový, olivový se pro svou vůni nehodí.
15. 6. 2011 15:26
tady jsem ti něco našla,snad se to bude hodit
http://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1zvor_%28ko%C5%...
15. 6. 2011 13:41
Uvítam vaše rady!