Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 4 hodinami
21. 6. 2011 06:49
p5310014.jpg
p5310012.jpg
21. 6. 2011 06:07
20. 6. 2011 23:12
20. 6. 2011 23:08
Když jsem měla už hodně stará víčka, a potřebovala jsem je použít, tak jsem je trochu přimáčkla hlavou a pak jsem ještě použila sponu. Využila jsem tak ještě víčka, která už byla na vyhození.
20. 6. 2011 18:57
20. 6. 2011 18:44
http://eshop.sonix.cz/index.php?main_page=product_...
20. 6. 2011 17:38
20. 6. 2011 17:31
20. 6. 2011 17:29
20. 6. 2011 17:27
20. 6. 2011 09:28
19. 6. 2011 22:27
http://gastrosuper.cz/inventarkuchune/zavesnenacin...
A šroubovací víčka otevíráme takovýmto otvirákem. Máme ho již roky, ale tehdy tolik nestál.
http://www.kulina.cz/otvirak-na-sroubovaci-uzavery...
19. 6. 2011 21:57
19. 6. 2011 21:55
19. 6. 2011 21:30
Udělátko je super, musím se po něm podívat.
Předchozí 1 2 3 Další