Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou: Správně orestovaná cibule dodá typickou chuť, černé pivo zase výraznou barvu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Ahoj, u nás vývar z krůtího krku, vepřové maso, brambor,…“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezkou sluníčkovou sobotu, dcera je dneska v práci, tak…“ tara23, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: vareným zemiakom v jedle je to už jedno,…“ magdalenka, před 4 hodinami
19. 6. 2011 21:19
fff_025.jpg
fff_028.jpg
19. 6. 2011 20:54
19. 6. 2011 20:50
Víčky před zavařováním pořádně umyji a pak je ještě v kastrole s čistou vodou nechám 1 - 2 minuty povařit. Vodu pak po chvíli sliji a víčka nechám v kastrole vychladit.
19. 6. 2011 20:37
19. 6. 2011 20:28
19. 6. 2011 20:20
19. 6. 2011 19:43
Fľaše otváram tak, že mám na to ešte československý 10-haliernik a ním podoberiem opatrne viečko. Tak mi pekne povolí a nepoškodí sa.
Janka, vypáliť ste to mali, do WC to bola škoda
19. 6. 2011 19:42
Víčky OMNIA jsem někdy uzavírala přes kovovou, uzavírací hlavicu (umělohmotné hlavice nic moc). Na víčko jsem položila látkovou utěrku a pak přes utěrku víčkovala. Víčko uzavřené přes utěrku lépe drželo, lépe se ke sklínce přichytilo. Byla to ale fuška, práce pro manžela. Po sterilování sklínky otáčím dnem vzhůru - víčko lépe chytne.
19. 6. 2011 14:45
Tu hlavu na ty normální víčka jsem zrušila, jednak já na to nemám asi tu správnou sílu a jednsk mi připadá, že ty šroubovací jsou spolehlivější.
Myslím si ale, že to je o zvyku každého...
19. 6. 2011 14:33
19. 6. 2011 12:37
Už veľa rokov nepoužívam na uzatváranie hlavice, ale práve tieto kovové spony. Odvtedy nemám žiadny problém. Pritom používam viečka, z ktorých niektoré majú aj 20 rokov, vyhadzujem len poškodené, ktoré sa už skutočne nedajú použiť.
m_776887106.jpg
19. 6. 2011 10:54
18. 6. 2011 20:39
Předchozí 1 2 3