Soutěž o nejkrásnější velikonoční výzdobu vrcholí!
VAROVÁNÍ !!!!!!!!!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 1 hodinou
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 3 hodinami
9. 9. 2011 10:58
Problém je v tom, abychom nečetli jen ty šprochy, pak máš právě ten úhel pohledu špatný
9. 9. 2011 10:53
já taky netvrdím,že je to pravda na 100%,ale na každém šprochu....
9. 9. 2011 10:44
Je tam i vyjádření odborníků. Ne všechno co vám přijde mailem musí být pravda.
9. 9. 2011 08:42
velka_cholesterolova_lez.doc
9. 9. 2011 08:42
rama_s_nama.doc
9. 9. 2011 08:40
potraviny_po_sametove_revoluci_v_roce_2011.doc
20. 7. 2011 06:10
Hydinové mäso kupujem čerstvé a mrazím si ho porciované, presne ako píše OTA. Krehčené hydinové mäso ani glazované ryby som u nás nevidela.
Ale v tomto je chyba len a len na nás !!! Keby ste to krehčené mäso nekupovali, tak by ho prestali vyrábať. Lenže ľudia kupujú a potom nadávajú. Ten mail o krehčenom mäse som čítala už pred viac ako rokom. V Prahe som ho aj videla v predajniach. Ale keď sa doteraz predáva, to znamená, že ho ľudia kupujú. Tak potom nenadávajme.
19. 7. 2011 21:40
U KUŘAT DÁVÁM PŘEDNOST CHLAZENÝM A SÁM SI JE HNED ZAMRAZÍM, ABYCH JE MĚL V ZÁSOBĚ. U MRAŽENÝCH KROM TOHO NENÍ JISTOTA, ZDA TO NENÍ NĚJAKÝ INVALIDA, KTERÝ DRŽÍ LEDEM.
22. 6. 2011 13:37
22. 6. 2011 12:50
hypermarketove_rajce.doc
lahôdkove_parky.doc
22. 6. 2011 12:06
jak_se_smrskne_kure_na_zacatku_b_ylo_kilove_balened1.doc__867694007.doc