Tlačenkový salát: Masopustní dobrota s cibulí, hořčicí a okurkou chutná perfektně s čerstvým chlebem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 10 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 11 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 11 hodinami
23. 7. 2011 10:49
23. 7. 2011 08:08
22. 7. 2011 16:14
22. 7. 2011 13:19
22. 7. 2011 12:55
22. 7. 2011 12:31
22. 7. 2011 12:22
A jestli tomu rozumím dobře, a navrhla to i Hella, budou jen tyto kategorie dle "tvaru" moučníku a už nebude žádné vedlejší dělení dle typu těsta.
22. 7. 2011 12:05
22. 7. 2011 12:03
22. 7. 2011 10:54
22. 7. 2011 10:53
22. 7. 2011 10:51
A ještě jednu - nějaké Zdobení tu nebude? Třeba pro ozdoby, vytvořené z čokolády, marcipánu atd.
22. 7. 2011 10:41
vychází mi tyto podkategorie:
Nepečené a mražené
Bábovky
Kynuté moučníky
Záviny, rolády
Řezy
Řezy s ovocem, bublaniny
Perníky
Mufiny
Smažené moučníky
Krémy,pěny, polevy, náplně
Dezerty, zákusky, poháry
Drobné pečivo
Ostatní
Souhlasíte? Nebude teda dělení na dvě podkategorie 1) bábovky, muffiny, koláče... 2) nepečené, dia, kynuté... Bude jedna podkategorie pro každý moučník, ano?
22. 7. 2011 08:19
Ale pokud bude kat. Kynuté pečivo, je to bez problémů.
22. 7. 2011 07:30
Jinak možná bych do podkategorie "Krémy, pěny, polevy, náplně" asi doplnila ještě "Poháry" (možná místo toho "Pěny" - bylo by to srozumitelnější).
A doplnila bych buď "Čajové pečivo" nebo "Drobné pečivo".
U domácí pekárny bych to rozdělovala podle toho, zda se to v pekárně i peče. Ale to už se tu říkalo, když se tahle kategorie Domácí pekárna zaváděla. Ale praxe je zcela jiná. Možná, kdyby se zavedla k Domácím pekárnám podkategorie - Sladké pečivo , tak by se to vyřešilo. Ale to by se museli vyjádřit admini.
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Další