Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

želatina ve spreji - ano nebo ne?

To je super na glazování.:-OVidím to poprvé a určitě to usnadní práci.:yes:Třeba když se dělají linecké košíčky s krémem a jahodami či jiným ovocem,to pak potírám želé štětečkem,ale může to rychle tuhnout a neudělá se tenká vrstva jako tím sprejem.Nemám s tím zkušenosti.Mohl by se prodávat i slaný na obložené mísy se salámy a roládami.;-)Nejen,že lépe vypadají a krásně se lesknou,ale ochrání to i před osycháním a okoráním.:yes:

spagetka: Spagi, tady to máš větší... http://www.toppotraviny.cz/zelirovaci-pripravky-1/... je tam toho 200 ml.;-)
A teď koukám, i v tom tvém rozklikávacím odkazu je to hned v nadpisu:-D

Natalie S.: dám to sem jako rozklikací odkaz ju, aby to bylo snazší při radách - http://www.olejedokuchyne.cz/olejedokuchyne/eshop/...

Jinak to chce vědět, kolik toho v tom spraji je, nějak to tam nevidím, na jakou plochu to stačí celkem... no to fakt musí poradit ten, kdo to používá, ale ráda si přečtu poznatky ostatních ;-)

Dobrý den všem. Večer na mě zazvonila sousedka a došla se mi pochlubit, že dostala od rodiny želatinu ve spreji. Ať to taky vyzkouším, Jenže já vůbec nevím,jak to používat. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypadá to takto. www.olejedokuchyne.cz/olejedokuchyne/eshop/10-1-Zelatina-ve-spreji/0/5/26-Zelatina-ve-spreji Dalo mi práci, než jsem ju včera někde našla. Díky Naty

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek