Staročeské perníčky: Čas na jejich pečení nastává právě teď. Jak založit těsto a podpořit jejich rozležení?
želatina ve spreji - ano nebo ne?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 36 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 53 minutami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
16. 7. 2011 12:30
15. 7. 2011 09:19
A teď koukám, i v tom tvém rozklikávacím odkazu je to hned v nadpisu
15. 7. 2011 06:12
Jinak to chce vědět, kolik toho v tom spraji je, nějak to tam nevidím, na jakou plochu to stačí celkem... no to fakt musí poradit ten, kdo to používá, ale ráda si přečtu poznatky ostatních
15. 7. 2011 05:18