Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Jak rychle ohřát maso, které zbylo?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 3 hodinami
4. 8. 2011 12:51
Nebo maso dal do menšího kastrolku, který pak vložil do většího kastrolu s vodou a vše zakryl pokličkou. Takhle ohříval i bramborovou kaši a zejména párky a klobásky. Nemá rád párky ohřívané - vymáchané ve vodě.
4. 8. 2011 06:13
3. 8. 2011 13:44
3. 8. 2011 13:38
3. 8. 2011 13:32
3. 8. 2011 13:15
Zkusím to tak udělat, pytlíků mám doma dost.
3. 8. 2011 13:09
3. 8. 2011 13:03